geboortekaartjes
posters & prints
kaarten
t-shirts
illustraties
over NietLief
contact
home

Kaartje met eigen foto

Een foto van uw baby op een zelf samengesteld kaartje? Dat kan, voor een meerprijs van 35 euro per bestelling. Het werkt eenvoudig. Kies uit onderstaande mogelijkheden eerst een patroon. Wilt u een effen achtergrond, omschrijf dit dan als 'geen patroon'.
Kies vervolgens een achtergrondkleur en maximaal drie kleuren voor het patroon. Kies daarna een omlijsting, een lettertype en de kleur van het lettertype. U doet hetzelfde voor de achterkant. Mail deze keuzes naar NietLief wanneer u wilt. Mail vervolgens zo snel mogelijk na de geboorte een leuke foto, en NietLief doet de rest.

De voorkant van onderstaand voorbeeld is samengesteld uit patroon Appel, kleuren Canvas (achtergrond), Sahara, Brandweer en Holland, en omlijsting Vierkant. De achterkant is samengesteld uit patroon Streep, achtergrondkleur Brandweer, patroonkleur Sahara, omlijsting Spiegeltje, lettertype Rond en letterkleur Wit en Sahara.


1. Kies een patroon


patroon Appel


patroon Hert


patroon Vogelpatroon Bootjepatroon Oslo


patroon Huisje


patroon Bloem


patroon Stip


patroon Streep (max 3 kleuren totaal)


patroon Hartje

2. Kies een achtergrondkleur, maximaal drie patroonkleuren per zijde en een letterkleur

Naast bovenstaande kleuren kunt u uiteraard ook Zwart en Wit kiezen.


3. Kies een omlijsting voor de fotoomlijsting Spiegeltje


omlijsting Kitsch


omlijsting Vierkant


4. Kies een lettertype

Bovenstaande lettertypes zijn unieke NietLief lettertypes. U kunt natuurlijk ook een van de gangbare lettertypes kiezen, zoals Helvetica, Courier, Verdana of Comic Sans. Daarvoor verwijzen wij u naar de lettertypes in Microsoft Word.
5. Klaar!

Mail uw voorkeuren via de bestelknop naar Studio NietLief. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een digitaal voorbeeld van uw keuzes. U kunt 2 keer kosteloos een combinatie uitproberen, daarna wordt er tien euro per versie gerekend.